Meteen naar de content

Wij verzenden door het hele land. 14 dagen retourbeleid. Gratis standaard verzending bij bestellingen van meer dan €150,-

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

SCHILDERIJEN ONLINE KOPEN


Schilderij.nl is een online galerie met prachtige vrolijke en bijzondere schilderijen. Iedereen kan bij ons een mooi schilderij kopen doordat alle kunstwerken voor elke bezoeker betaalbaar zijn. Wij hanteren maar liefst 3500 verschillende schilderijen. Verzending is mogelijk naar België en Nederland. Schilderij.nl heeft het grootste assortiment schilderijen online beschikbaar. We verkopen o.a. prachtige olieverf schilderijen. Allemaal unieke schilderijen en met de hand geschilderd. Wij werken sinds 2002 al samen met internationale schilders en kunstenaars over de hele wereld. Mede door deze samenwerkingen kunt u tijdens bestellen kiezen voor een eigen afmeting. Hoe bijzonder is dat? Ook een keuze in de dikte van de spielatten is mogelijk. Alles is leverbaar namelijk met 2.5 cm en 4.5 cm dikke spielatten. Maatwerk is tegenwoordig erg gewild en u wilt uiteraard een passend schilderij voor aan de muur.

U kunt tijdens bestellen kiezen uit verschillende categorieën. Van Afrika tot aan Feng-Shui, van abstracte schilderijen tot aan steden schilderijen. De collectie kenmerkt zich door kleurrijke motieven maar ook kleine en grote schilderijen. U kunt kiezen voor rode schilderijen maar ook weer voor prachtige aardetint schilderijen. Allemaal beschikbaar in drieluiken, meerluiken maar ook als 1 delig schilderij. Elke smaak is weer anders. Iedereen vindt bij Schilderij.nl wel wat leuks voor aan de muur. Andere opties zijn dieren schilderijen, de bekende dikke dames schilderijen, bloemen, boeddha, natuur en fotografie. Onze kunstenaars schilderen op kwaliteit canvas en gebruiken de beste verven.

SCHILDERIJEN VAN BLOEMEN


Onze internationale kunstenaars hebben een grote collectie bloemen schilderijen gemaakt. Welke soorten zijn er eigenlijk? Hierbij kunt denken aan chrysanten, gerbera’s, gladiolen, irissen, lelies, narcissen, zonnebloemen, tulpen en rozen. Dit zijn wel de meeste populaire bloemen schilderijen. Ook deze collectie is leverbaar als 3-luik schilderij maar er zijn ook weer vele meerluiken. Het voordeel van een bloemen schilderij is dat dit een vrolijk en kleurrijk effect geeft in elke woonkamer. Tot onze klantenkring behoren ook veel bedrijven en overheden. Zakelijk bestellen kan dus ook! Na ontvangst van uw kunstwerk kunt u deze makkelijk aan de muur ophangen. Geen extra inspanning! U zult versteld zijn hoe mooi een bloemen schilderij kan zijn. Vaak krijgen wij na levering vele complimenten over de kwaliteit en de afwerking. Dit is ook nodig want iedereen wil een goed product voor aan de muur. Kwaliteit en tevredenheid staat altijd voorop bij Schilderij.nl

KLEINE EN GROTE SCHILDERIJEN


Schilderij.nl heeft een unieke collectie van 3500 vrolijke en bijzondere schilderijen. Daarnaast is elk schilderij leverbaar in meerdere formaten. U kunt dus kiezen voor een klein schilderij maar ook voor een heel groot schilderij. Dit kan vanaf 40 x 40 cm tot aan 150 x 100 cm. Hoe kan dit eigenlijk? Doordat wij met internationale kunstenaars samenwerken kunnen wij erg snel fabriceren in onze galerie. Elk schilderij is altijd maatwerk en wordt speciaal voor u vervaardigd. Daardoor is elk schilderij ook uniek want er zit altijd een klein verschil in kleuren met de vorige. Hoe leuk is dat! Onze ervaring is dat elke klant sowieso iets unieks wil. Geen goedkope producten van de IKEA of de Hornbach. Dat heeft iedereen al aan de muur. Elk schilderij is ook leverbaar met een verschillende dikte. Dit kan zijn 2.5 cm maar ook 4.5 cm. Deze laatste dikte wordt ook wel museum spielatten genoemd. Heeft u andere speciale wensen? Dan kunt u altijd contact met onze galerie opnemen zodat wij u kunnen helpen.

SCHILDERIJEN WINKEL IN GRONINGEN


Op dit moment zijn wij haastig op zoek naar een mooie winkel in Groningen. Hierdoor kan elke bezoeker straks ook alle moderne schilderijen met een kopje koffie bekijken. Een combinatie van webwinkel en fysieke winkel is dan ook onze grootste wens voor het komend jaar. Ook zijn wij bezig om alle schilderijen te laten wederverkopen door geselecteerde partners in de interieur branche. Daardoor kunt u straks ook onze schilderijen bezichtigen in bijvoorbeeld Amsterdam, Zwolle, Breda en Rotterdam. Ook zult u onze collectie aantreffen in woon winkels of bij meubel boulevards. Wij zijn sinds 2002 actief in de schilderijen en interieur branche en blijven ons steeds vernieuwen. De collectie wordt dit jaar ook uitgebreid met prachtige plexiglas schilderijen en aluminium schilderijen. Allemaal geprint met prachtige motieven van bekende kunstenaars en fotografen. Naast kleurrijke olieverf schilderijen richten wij ons steeds meer op fotoproducten zoals aluminium, dibond, forex en canvas. Ook werken wij voor onze inlijstingen samen met een bekende lijstenmakerij in Groningen, genaamd Richards Lijsten aan de Noorderhaven in Groningen.